Honderdste aankoopbeoordeling voor Jillis Baggerman Makelaardij

Honderdste aankoopbeoordeling voor Jillis Baggerman Makelaardij

Naast het uitvoeren van taxaties en verkoop van woningen verricht Jillis Baggerman makelaardij ook aankoopbegeleiding voor haar opdrachtgevers. Niemand kijkt er van op als er voor de verkoop van een woning een makelaar wordt ingeschakeld. Het is echter bij de aankoop van een woning net zo belangrijk om een makelaar in de arm te nemen. Het kopen van een woning behoort immers tot één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven.

Een woning kopen lijkt zo gemakkelijk, maar als er grote financiële belangen mee gemoeid zijn, kan er toch veel fout gaan. ,,Weet u waar u, technisch gezien, naar moet kijken als u een woning bezichtigt? De meeste mensen letten voornamelijk op het uiterlijk, de grootte en de ligging van de woning. Dat kan iedereen, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de omgeving, bestemmingsplannen, bijzondere beperkingen, bodemverontreiniging, de aanwezigheid van ondergrondse tanks of het functioneren van de Vereniging van Eigenaren?”

BEOORDELING Sinds 6 jaar hebben kopers de mogelijkheid om hun aankoopmakelaar op Funda te beoordelen op de onderdelen bereikbaarheid en communicatie, deskundigheid, onderhandeling en resultaat en prijs/kwaliteit.

Als eerste in de wijde regio heeft Jillis Baggerman makelaardij de mijlpaal van honderd aankoopbeoordelingen bereikt. Het gemiddelde cijfer is 9,6.

Jillis Baggerman: ,,Afgelopen jaar is de vraag naar aankoopbegeleiding enorm gestegen. De grootste reden hiervan is dat door het beperkte woningaanbod het voor kandidaat-kopers moeilijk is geworden om de gewenste woning te kunnen bemachtigen. Met een aankoopmakelaar worden deze kansen aanzienlijk vergroot.”

Meer informatie: Jillis Baggerman Makelaardij, Commandeursweg 2, 6721 TZ Bennekom, 0318-415484, www.jillisbaggerman.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.