In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: een speelse splitlevel woning. Zodra je de woning binnenkomt, krijg je eigenlijk meteen al een vakantiegevoel. De woning beschikt over een bijzondere inrichting met een aquarium vol tropische vissen, het tropische regenwoud op de muren van de keuken, een knalgroene bar en een badkamer in Gaudí-stijl. Daarnaast is er zonnige achtertuin met jacuzzi en vijver en de tuin is gelegen op het zuidwesten en aan de voorzijde een eigen parkeerplaats met plaats voor meerdere auto’s.

BEZICHTIGING AANVRAGEN

unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 1 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 2 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 3 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 4 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 5 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 6 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 7 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 8 unieke woning uitgelicht gewoon van buiten een vleugje gaudi van binnen 9

BEZICHTIGING AANVRAGEN

 

The post Unieke woning uitgelicht: Gewoon van buiten, een vleugje Gaudí van binnen appeared first on Makelaarsland.

Source: makelaarsland.nl

Bron