Waarom werkt het linkbuildingvoordeel systeem zo goed?

Linkbuilding is al vanaf het begin dat zoekmachines populair werden nog steeds vrij basic. Vroeger kon je met veel “keyword stuffing” de eerst pagina van Google bereiken en gewoon een aantal links zonder tekst werkten ook heel goed. SEO bureaus en SEO guru’s omarmden in Nederland de startpagina en voordat je het wist was Nederland een startpagina land.

Ok, we sturen links naar een andere website in de hoop dat die andere website gaat ranken. Maar toch zijn er een paar hele belangrijke punten veranderd. Gewoon een link op een startpagina, of bij iemand op zijn “webpartner link pagina” zijn lang niet meer zo doeeffend als vroeger. Alleen als je op extreem veel startpagina’s je linkje hebt staan zul je enig effect merken in je ranking. In ieder geval krijg je er wel een hoge Domain Authority (DA) mee. Maar een hoge DA is geen garantie voor top 3 ranking in Google. (Dat zeggen ze er niet bij).

Een SEO bureau die jou meer dan 50% aan startpagina en partner links aanbiedt in zijn linkbuilding strategie kun je beter vermijden. Waarom zeg ik dat? Als je naar een startpagina kijkt zie je alleen maar een zoekwoord met een link daaronder op een pagina. En als je een beetje pech hebt, sta je met honderden andere links van  je concurrenten of nog erger met dating, erotiek en casino links op een startpagina.

Zo, een heel verhaal maar het is bedoeld als introductie om je duidelijk te maken waarom anno 2020 we echt niet meer moeten investeren in tig startpagina’s. Doe er hooguit 10. Meer heb je niet nodig.

Waarom dan wel onze linkbuilding?
Heel simpel. Je komt met ons linkbuilding systeem op een heleboel blogs te staan met 800-1400 woorden die zo goed gestructureerd zijn met foto’s video’s, table of content en kopjes dat Google al deze artikelen zonder problemen zal indexeren en zelfs ranken. Omdat we gebruik maken van een Multitier strategie krijg je veel meer seo juice dan met honderden startpagina’s. Een ander groot voordeel is dat je investeert in een veilig backlink systeem wat “evergreen” is. De waarde die Google nu hecht aan startpagina’s wordt alleen maar minder terwijl onze blogs allemaal bestaan uit goede content en links.

Bron